Magazin


La punctul de lucru din str. Stadionului, nr. 2, bl. S, ap. 1 unde se afla magazinul nostru oferim clientilor nostri o gama larga de produse precum laptop-uri, calculatoare, monitoare, imprimante, cartuse originale si compatibile, periferice (tastaturi, mouse, casti, boxe, camere web, memorii externe, hub USB, cabluri diverse cum ar fi VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, USB, microUSB), componente pentru calculatoare (Placi de baza, placi video, procesoare, memorii, placi de retea, HDD-uri, placi de sunet, surse, carcase, coolere, ventilatoare, DVD-Writer), componente pentru laptop-uri (baterii laptop, incarcatoare laptop, tastaturi laptop, coolere laptop, dvd-uri laptop, display-uri laptop) la preturi competitive.
De asemenea, in aceeasi locatie, pe langa magazin, avem si atelierul de service pentru calculatoare, monitoare, laptopuri, tablete, imprimante si nu numai.
Promitem sa continuam extinderea colectiei noastre de produse, sa oferim clientilor informatii de calitate cu privire la tehnologia din spatele produselor noastre.
Web Inc doreste sa aduca un plus de profesionalism pe piata de specialitate, care este intr-o continua dezvoltare in viata comerciala a României. Punem la dispozitia persoanelor fizice, institutiilor, companiilor de stat sau private, solutii adaptate celor mai exigente necesitati; de asemenea oferim consultanta IT pentru nevoile fiecarui client.